Categorii

Producatori

Newsletter

TOATE PRETURILE DE PE ACEST SITE SUNT CU TVA.

Pozele de pe acest site au un caracter informativ si in realitate pot sa difere de poza afisata pe acest site.

Ne declinam raspunderea pentru orice greseala de traducere; greseala ortografica; pret inexistent sau gresit;denumire de produs incorecta sau diferita de descrierea acestuia .

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Folosirea (vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.piesepiaggio.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. S.C. Best wheels S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.piesepiaggio.ro , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Prin accesarea site-ului www.piesepiaggio.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic , considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la S.C. Best Wheels S.R.L.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.piesepiaggio.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.piesepiaggio.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.piesepiaggio.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Preturi

Firma noastra face toate eforturile sa asigure preturi stabile. Din nefericire, datorita diversilor factori incluzand ratele cursului valutar, taxele si comisioanele vamale, fluctuatiile pietei, ocazional suntem nevoiti sa schimbam preturile fara vreo notificare prealabila.

Retineti va rugam ca preturile din momentul comenzii raman valabile pana la livrare, respectiv preturile stabilite anterior prin acord scris intre client si un manager al firmei autorizat pentru astfel de acorduri.

Toate preturile in acest site sunt exprimate in RON si este specificat daca pretul este cu/sau fara TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Preturile sunt raportate la cantitate, va recomandam sa le verificati inainte de a lansa comanda.

Comenzi

Va rugam nu omiteti sa ne furnizati corect toate datele Dvs sau firmei Dvs inclusiv adresa de livrare, cod fiscal, contul, banca, numele persoanei de contact.